EEN MOOI HUID VAN BINNENUIT

“Een mooie huid begint van binnenuit”

Een mooie, gezonde en egale huid, zonder ontstekingen, vlekjes en plekjes, dat willen we allemaal. Goede huidverzorging is een must! Maar weet u dat naast goede verzorging en genen ook voeding een belangrijke rol speelt op de gezondheid van onze huid. Niet alleen kan voeding huidproblemen uitlokken maar het kan ook de huid sneller doen verouderen. Zoals verkeerde cosmetica de huid kan verouderen zo kan verkeerde voeding dat ook..

Zuurstof, vocht en voeding zijn van levensbelang voor ons lichaam.

De huid is ons grootste orgaan, maar wordt pas gevoed nadat alle vitale organen hun benodigde deel hebben opgenomen. De huid loopt hierdoor een te kort op, huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering kunnen hiervan het gevolg zijn. 
Zowel met het doel ziekten te voorkomen als met het doel ziekten te behandelen, kan het nodig zijn, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen.
 

Maar ik eet toch gezond!

Ook al eet je naar je eigen verwachting nog zo gezond, je zal er van staan te kijken hoe weinig juiste voeding wij binnen krijgen voor de ADH (algemene dagelijkse hoeveelheid), hiervan is ook nog veelal bewerkte voeding waardoor het veelal nodig is goed te kijken naar wat we nu echt binnen krijgen. 

De “gezonde” voeding van nu bevat veel minder voedingsstoffen dan dezelfde producten zo’n 50 jaar geleden. Om vervolgens een ODH (optimale dagelijkse hoeveelheid) binnen te krijgen, waar niet tegenaan te eten is, adviseren wij suppletie te gebruiken. 

 

Gebruik hoogwaardige bio-identieke suppletie

Voedingssupplementen zijn tabletten of capsules die een hoog gehalte bevatten van stoffen die in geringere hoeveelheid ook in de voeding voorkomen. Dit kunnen zijn: vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen, maar ook minder bekende groepen van stoffen zoals bijvoorbeeld de bio flavonoïden. Hierdoor neemt je lichaam de vitaminen of mineralen veel beter op en gaat het rechtstreeks naar zijn doel.

Dus voel jij je futloos, heb je slaapgebrek, darmklachten, stress, of een slechte huid? Dan adviseer ik je onze voedingstest te ondergaan. Zo weet je meteen waar jij tekort komt aan voedingsstoffen en hoe jij jouw gezondheid en vitaliteit weer kunt optimaliseren.

 

Meer weten? kijk op http://www.btdidi.nl/100,476/Health/voedingssupplementen.aspx of maak een afspraak via info@btdidi.nl

 

Advertenties